Kék hírek, bulvár

2011.06.06. 13:55

Külföldi kamionos okozott balesetet, keresik a rendőrök

Keresik a rendőrök azt a kamionvezetőt, aki több táblát is kidöntött, majd megállás nélkül továbbhajtott.

Sonline/SMRFK

A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat annak a közlekedési balesetnek az ügyében, amely 2011. június 3-án 16:30 óra körüli időben történt Kaposváron a Fő utca és az Anna utca kereszteződésében lévő
körforgalomban. A baleset adatai alapján egy feltehetőleg szlovák rendszámú, piros színű és piros ponyvájú, ismeretlen típusú kamion közlekedett Kaposváron az Anna utca felől egyenesen a Tallián Gy. utca felé. A körforgalomban a félpótkocsi felhajtott az útpadkára és kidöntött egy "Kijelölt gyalogosátkelőhely" jelzőtáblát, valamint a rajta lévő "Egyirányú forgalmú út" jelzőtáblát.A kamionvezető a baleset után a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül
távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt, azonban anyagi
kár keletkezett.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik információval rendelkeznek a
balesetre, a járműre, vagy annak vezetőjére vonatkozóan. A bejelentéseket a Kaposvár Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. fszt. 7. szám alatt, vagy a 82/502-700 telefonszám 25-02–es vagy 25-15-ös mellékén várják a rendőrség munkatársai.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!