Kék hírek, bulvár

2011.09.21. 11:09

Gyilkosság Drávagárdonyban, agyonverte a feleségét egy férfi

Agyonverte feleségét egy 54 éves drávagárdonyi férfi pénteken. A nő holttestét kedden találták meg a rendőrök.

Sonline

Hétfőn jelentette a rendőrségen egy drávagárdonyi fiatalember, hogy édesanyja előző héten pénteken eltűnt. A bejelentéskor a fiú apja is jelen volt a barcsi rendőrkapitányságon. A fiú elmondta, hogy két felnőtt és a két kiskorú gyermek anyja ugyan adott életjelet magáról, de amikor telefonon keresték, már nem tudták elérni.A barcsi rendőrök közigazgatási eljárásban kezdték vizsgálni az esetet, de több gyanús dolog miatt később elrendelték a büntetőeljárást. Később kiderült, hogy a 43 éves áldozat és férje összeveszett pénteken, a vita tettlegességig fajult. A férj olyan súlyosan bántalmazta feleségét, hogy az asszony az életét vesztette. A férj ezután a holttestet kocsiba tette és kivitte egy kukoricaföldre, majd egy nejlonzsákban tette és otthagyta. Mint később a vallomásból kiderült, később el akarta ásni felesége holttestét, közben pedig gyermekei előtt is megjátszotta, hogy nem tudja, hová tűnt felesége. A rendőrök hétfőn megtalálták az áldozatot.

Az asszony férje elismerte a gyilkosságot.Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!