Kék hírek, bulvár

2011.10.03. 07:41

Krokodiltámadás Balatonszárszón? Két embert kórházba vittek

Két embert is megsebesített egy krokodil Balatonszárszón, a Krokodil Zoo nevű hüllőházban. Pécsi Tibor tulajdonos szerint nem történt harapás.

Sonline

A Magyar Televízió vasárnapi Híradójának tudósítása szerint egy százötven kilós, több mint két méter hosszú hüllőt hoztak Franciaországból a hüllőházba, és éppen el akarták helyezni az új lakhelyén, amikor a ragadozó rátámadt a telepítésben segédkezőkre. A hely tulajdonosa azt állítja, hogy  harapás nem történt, a sérülteket ellátó orvos szerint viszont igen.


   
A Híradó stábja is ott volt, amikor a hüllő rátámadt az állatkert munkatársaira, a hely tulajdonosa, Pécsi Tibor azonban megtiltotta a felvételek bemutatását:


   
A mentők a két, erősen vérző férfit a siófoki kórházba szállították, az orvos szerint a sérülések egyértelműen harapásra utalnak - számolt be a távirati iroda. Ahmed Safar, a Siófoki Kórház sebész főorvosa elmondása szerint a két férfi szakított, harapott jellegű sebeket szenvedett. Mindkét férfi sérülései nyolc napon túl gyógyulnak, sebeiket össze kellett varrni, de saját kérésükre a kórházból hazaengedték őket. 

[caption id="" align="aligncenter" width="243"] Pécsi Tibor, a hüllőház vezetője Kaposváron többször is városnézésre vitte krokodiljait
[/caption]

Az ügyet a rendőrség is  vizsgálja, a hüllőház tulajdonosát is kihallgatták.

Pécsi Tibor a Sonline.hu-nak elmondta, hogy egyértelműen nem történt támadás. Amikor a fehér krokodilt a helyére akarták tenni, azt egyik embert a falhoz nyomta a ragadozó, s a krokodil bőre sértette meg a lábát. A másik embernek pedig a krokodil hátán lévő megkeményedett bőr sértette meg az alkarját. Pécs Tibor elmondta, hogy a vasárnap délelőtti balesetnél a krokodil szája végig be volt kötve, még azután is, hogy a hüllő a helyére került, s ezt videófelvételek is tanúsítják. - Nekem is van hasonló sérülésem a lábamon, ha harapás történt volna, akkor az tragédiához vezet, ilyen kismértékű sérüléssel nem lehetett volna megúszni. - mondta munkatársunknak a Krokodil Zoo tulajdonosa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!