Kék hírek, bulvár

2012.02.26. 17:20

Öngyilkosságba menekült hiteltartozása elől a szennai nő

Hat órán keresztül kerestek egy szennai nőt, de már csak a holttestét találták meg a Petörke-tóban. Az 52 éves asszony elkeseredésében ugrott a tóba, és a jéghideg víz nem kegyelmezett. A szeretteinek még írt egy búcsúlevelet, mielőtt végzetes útjára indult...

F. Szarka Ágnes

– Nem ez a megoldás! – mondta elkeseredetten Salamon Gyula polgármester. – A családot szorították a hitelek. Az autójukat már elvitték és eladták a házukat is, de nem tudtak kilábalni a tartozásokból. Az asszonynak az első házasságából született egy fia, ő kint él Amerikában, az ő üresen álló házában éltek a második férjével és a közös, érettségi előtt álló kislányukkal. A férj vállalkozása is inkább csak vitte a pénzt, mint hozta. Dolgos, tisztességes emberek és mégsem tudtak egyről a kettőre vergődni.Salamon Gulya polgármestertől megtudtuk, hogy a következő napokban utcáról, utcára, házról házra végigjárják a falut, hogy tájékozódjanak, ki van esetleg ennyire nehéz helyzetben.
– Alig több mint 230 család él Szennán, ezért a családsegítővel és a jegyzővel megkérdezünk mindenkit és megpróbálunk valami megoldást találni. Pénzt nem tud az önkormányzat adni, de elejét kell vennünk az ilyen tragédiáknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában