Kék hírek, bulvár

2012.03.02. 19:42

Nyaralókat fosztott ki egy kismama fémtolvaj párjával

Újra lebuktak: ismét megfogták a Balatonfenyvesen fosztogató fémtolvajokat a fonyódi rendőrök.

Harsányi Miklós

Még tavaly októberben több utcában 18 vas aknafedlapot loptak el. A Fonyódi Rendőrkapitányság kisebb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

– A hosszan tartó nyomozás során sikerült beazonosítani az elkövetéshez használt gépkocsit, valamint annak tulajdonosát, de az elkövetőket csak tettenérésük után azonosították be – közölte Bíró Gábor megyei rendőrségi szóvivő. – A napokban a balatonfenyvesi nyaralósorról hajtott ki a bűncselekményekkel összefüggésbe hozható gépjármű, amit a Marcali Rendőrkapitányság nyomozói megállítottak és felvették a kapcsolatot fonyódi kollégáikkal. A jármű átvizsgálása során több bűncselekményből származó tárgy került elő, így a sofőrt és utasát is előállították. Zala megyéből érkeztek a gyanúsítottak – egy 61 éves férfi és 34 éves állapotos élettársa –, akik részletes beismerő vallomást tettek.A fedlap-ügyön kívül még kétrendbeli betöréses lopás is a terhükre róható. Az aknafedlap lopásokkal kapcsolatosan elmondható, hogy a múlt év elején is több balatonfenyvesi utcából elloptak fedlapokat és abban az ügyben is sikerült a fonyódi nyomozóknak a tetteseket elfogni, akik ellen azóta már a vádemelés is megtörtént.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!