Kék hírek, bulvár

2012.09.19. 15:20

Halálos baleset: elhunyt a cserbenhagyásos gázolás áldozata

Életét vesztette az az asszony, akit Juta és Hetes között gázoltak el. A rendőrök elkapták a halálos balesetet okozó fiatalembert.

Sonline

– Szerdán reggel a 6703-as számú úton egy 63 éves kerékpárost gázolt el egy vele azonos irányban haladó gépjármű – avatott be a részletekbe a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. – Az elkövető a helyszínről segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A súlyos sérüléseket szenvedett nőt egy arra járó autós találta meg, s azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőszolgálatot. A sérült asszonyt a mentősök súlyos-életveszélyes állapotban szállították a Kaposi Mór Oktató Kórházba, azonban életét már nem tudták megmenteni.

– A helyszínre érkezett szemlebizottság a jármű típusát és színét is beazonosította, majd az adatgyűjtés eredményeként egy hetesi családi ház udvarán meg is találták – tájékoztatott az SMRFK. – A balesetet okozó 21 éves fiatalembert elfogták és a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították. A kihallgatása jelenleg is zajlik.A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság köszöni az állampolgárok segítségét. Különösen annak az autóvezetőnek a közreműködését, aki hatalmas lélekjelenlétről és segítőkészségről tett tanúbizonyságot, amikor a baleset helyszínén megállt és a sérült asszony segítségére sietett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!