Kék hírek, bulvár

2012.11.07. 16:29

Halálra vertek egy férfit Bogláron, mert megvédte a buszsofőrt

Három fiatal támadt rá egy buszsofőrre Balatonbogláron a múlt héten. Kiderült, hogy a trió annyira megvert egy, a sofőr védelmére igyekvő férfit is, hogy az később belehalt sérüléseibe.

Sonline

Információink szerint a kórházban halt meg az a férfi, aki az elmúlt héten történt támadás során védelmére kelt egy buszsofőrnek. Három őrjöngő fiatal tört-zúzott egy buszon a balatonboglári vasútállomáson - számoltunk be korábban. Mint kiderült, a sofőrön kívül egy másik férfit is bántalmaztak.Két olvasónk is arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy egy szerencsétlen sorsú, az egyik levélírónk szerint hajléktalan, férfi a busz vezetőjének védelmére kelt, amikor hárman rárontottak. Úgy tudjuk, hogy a védelmezőnek „szilánkosra” törték az arcát a vélhetően ittas támadók, s annyira megverték, hogy súlyos sérülésekkel kórházba kellett szállítani. Két balatonboglári olvasónk azt írta, hogy a férfi pár nappal később a kórházban belehalt a sérülésekbe.

Természetesen megkérdeztük a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot, mit tudnak az elhunyt férfiről, de mint kiemelték: a rendőrség egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügy részleteiről.

Megverték a hajléktalant, de a váróteremben

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság november nyolcadikai tájékoztatása szerint november elsején ismeretlen személyek a balatonboglári MÁV állomás várótermében bántalmaztak egy éppen ott tartózkodó hajléktalan személyt. Később a buszmegállóban várakozó helyi járatos busz sofőrjét inzultálták, majd kárt okoztak a járműben és tettleg bántalmazták a sofőrt is.

A két esemény térben és időben elkülönül egymástól, ezért teljes mértékben kizárható, hogy a hajléktalan személy a buszsofőr védelmére kelt volna. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai elfogták az elkövetéssel gyanúsítható három személyt, ellenük eljárást indult az általuk elkövetett bűncselekmények miatt.

A két esemény térben és időben elkülönül egymástól, ezért teljes mértékben kizárható, hogy a hajléktalan személy a buszsofőr védelmére kelt volna. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai elfogták az elkövetéssel gyanúsítható három személyt, ellenük eljárást indult az általuk elkövetett bűncselekmények miatt. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!