Kék hírek, bulvár

2012.12.18. 13:32

Bűnmegelőzési kampány: értékeinkre vigyáznak a rendőrök

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, s a Kaposvári Rendőrkapitányság - tekintettel az év végi ünnepekre - november óta nagy hangsúlyt fektet a bűnmegelőzésre.

Sonline

– Kaposvár belvárosában, a bevásárlóközpontokban és azok környékén fokozott a rendőri jelenlét, melynek célja, hogy biztosítsuk a biztonságos bevásárlást és közlekedést – mondta Orbán Zoltán, az SMRFK sajtószóvivője. – A rendőrség szórólapokkal igyekszik felhívni a figyelmet – többek között – a zseblopások elkerülésére és arra, hogy soha ne hagyjanak értékeket az autóban, pláne jól látható helyen.

– Az óvintézkedések ellenére ezüstvasárnap 12 alkalommal találtak a parkolókban olyan járműveket, melyekben különböző értékeket (táskákat, számítógépet, telefont, műholdvevő-készüléket) hagytak az utastérben, ráadásul jól látható helyen – tette hozzá Orbán Zoltán. – Rendőrök őrizték az autókat, míg visszaért a tulaj, megelőzve, hogy bűncselekmény áldozatává váljanak.A bűnmegelőzés fontosságát és sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy az elmúlt, nagy forgalmat lebonyolító hétvégén egyetlen ilyen jellegű bűncselekmény sem történt Kaposváron.

Rendőrkapitányság - tekintettel az év végi ünnepekre - november óta nagy hangsúlyt fektet a bűnmegelőzésre. Sonline -->

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!