Kék hírek, bulvár

2013.04.02. 11:54

Részeg édesanyja mellett feküdt az árokban a kislány

A nő annyira részeg volt, hogy nem tudott menni, ezért az egyik kötcsei árokban elfeküdt. A kislánya pedig mellé kuporodott.

Sonline

– A Siófoki Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés április 1-jén este, hogy Kötcsén egy nő és egy gyermek az árokban fekszik, valószínűleg, elütötték őket – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. – A helyszínre érkezett rendőr látta, hogy egy asszony, valamint egy kislány összekuporodva fekszik a földön. A nőt próbálta szóra bírni, de egyetlen kérdésre sem tudott válaszolni, leheletén alkoholszag érződött. Ezért azonnal értesítette az Országos Mentőszolgálat munkatársait, akik a helyszínen megkezdték az ellátásukat, vizsgálatukat. Az anyán és gyermekén nem volt sérülés, csak az édesanya volt annyira részeg, hogy nem lehetett vele kommunikálni.– Közben megjött a férj is, aki közölte: felesége a nap folyamán alkoholt fogyasztott, de nem tudja, mit és mennyit, mivel ő nem volt otthon – közölte az SMRFK. – A mentőszolgálat munkatársai a nőt kórházba szállították, a kislányt, pedig édesapja hazavitte. Az édesanyával később már lehetett beszélni, elmondta: nem ütötték el őket. Nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott, azért feküdt az árokban, mert nem bírt menni.

A Siófoki Rendőrkapitányság értesítette a Gyermekjóléti Szolgálatot a történtekről, valamint eljárást indított az édesanya ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!