Kék hírek, bulvár

2013.05.27. 19:04

Megfélemlítő támadássorozat? Fehér poros borítékok az MSZP-nek

Fehér porral teli borítékot kapott hétfőn az MSZP somogyi irodája. A szocialisták helyi szervezete azonnal értesítette a rendőrséget, amely megkezdte az ügyben a nyomozást.

Harsányi Miklós

Erről Harangozó Gábor országgyűlési képviselő (MSZP) számolt be. Közölte: hétfőn több MSZP-iroda is ismeretlen eredetű fehér porral töltött borítékot kapott. A Fejér megyei MSZP-iroda után a Hajdú-Bihar, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezet is gyanús levelet kapott.
– Világosan látszik, hogy ez egy országosan szervezett, megfélemlítő támadássorozat az ellenzék legnagyobb szervezete ellen – tudatta közleményében. – Az MSZP azonban sem Somogyban, sem az országban nem hátrál meg, folytatja az Orbán-rezsim kritikáját, a visszaélések nyilvánosságra hozatalát.

Harangozó Gábor szerint az ilyen „fehérporos” akciók nem a demokratikus politikai versengés, hanem a bűnszervezetek, terrorista csoportok módszerei közé tartoznak, amit az MSZP határozottan elítél.
– Csak remélni tudjuk, hogy ez a fajta visszataszító, megfélemlítésre alapozó próbálkozás nem lesz a kampány része, és hogy a rendészeti szervek mielőbb kézre kerítik a felelősöket – emelte ki. – Sajnos az Orbán Viktor vezette Fidesz nem mérte fel, hogy a gyűlöletkampány, amit az MSZP ellen nap, mint nap folytat, ilyen barbár cselekedetekig fajulhat.
Harangozó Gábor reményét fejezte ki, hogy az évi tízmilliárd forintért működtetett Terrorelhárítási Központ megakadályozza a további fehérporos próbálkozásokat, és mielőbb elfogja a felelősöket.

Ezek is érdekelhetik