Kék hírek, bulvár

2013.07.15. 12:02

Verekedés, garázdaság, kábítószer a siófoki éjszakában

Verekedés, garázdaság, késelés, kábítószer – bőven akadt dolga a hétvégén a somogyi rendőröknek Siófokon és Zamárdiban.

Sonline

– Siófokon, a Petőfi sétányon két társaság verekedett össze – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A bunyóban egy 18 éves budapesti fiatalember sérüléseket okozott egy 22 éves helyi férfinek. A rendőrök a két társagából összesen öt személyt fogtak el és állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra. A fővárosi P. Ábel ellen súlyos testi sértés gyanúja miatt indítottak eljárást, a többieket tanúként hallgatták ki a nyomozók.

– Súlyos testi sértés gyanúja miatt indult eljárás egy zalai férfi ellen, aki késsel több helyen megszúrt egy andocsi férfit, aki kisebb sérüléseket szenvedett közölte az SMRFK. – A 47 éves E. Józsefet a rendőrök elfogták és előállították.

A siófoki rendőrök a hajóállomás melletti parkolóban ellenőrizték egy autó vezetőjét és három utasát. Az egyenruhások átvizsgálták a járművet és a sebességváltó megtört gumiborítása alatt egy nylon fóliájában több fehér színű, szív alakú tablettát találtak. A négy személy közül az enyingi B. Tivadar Róbertet és R. Balázsát előállítottak a rendőrkapitányságra, ellenük kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárás.

Két budapesti férfi megjelent a Petőfi sétányon egy bár előtt, mely már zárva volt, a két fővárosi személy csak többszöri felszólítás után távozott. Nem sokkal később visszamentek és egy kővel betörték a bár személyzeti ajtaját, s bementek a szórakozóhelyre, s az ott tartózkodókat fenyegették, inzultálták. Viselkedésükkel megbotránkoztatást, riadalmat keltettek. A 32 éves H. Lászlónak és a 24 esztendős B. Ferenc Norbertnek garázdaság miatt kell felelnie.A siófoki Petőfi sétányon egy komlói fiatalember két budapesti lánnyal beszélgetett egy szórakozóhely előtt. A 21 éves férfi összeveszett az egyikkel és arcon ütötte. A sértett társaságában lévő három budapesti fiatalember a pofozkodót elkezdte ütni. A huszonéves fiatalokat a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. M. Ármin és a három budapesti fiatalember – V. Richárd, V. Alex, H. Márk – ellen csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indított eljárást a Siófoki Rendőrkapitányság.

Tornacipőtolvaj fesztiválozó

A zamárdi Balaton Soundon a biztonsági szolgálat munkatársai visszatartottak egy férfit, aki az egyik sátorból négy doboz tornacipőt lopott el. A belga állampolgárt előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ellene lopás miatt indítottak eljárást.
A budapesti sértett tett bejelentést a kapitányságra, hogy előző éjszaka egy – szintén – fővárosi férfi megverte egy zamárdi apartmanban, s emiatt kórházi ellátásra szorult. A balatonföldvári rendőrök a helyszínen megtalálták a vélt elkövetőt. A 24 éves G. Csongor Róbert ellen súlyos testi sértés miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!