Kék hírek, bulvár

2013.09.06. 12:08

Három autóban tett kárt a csatornafedlap

Egy ismeretlen elkövető egy beton csatornafedlapot tett az útra, melynek három autó is nekiütközött. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Sonline

– A Kaposvári Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – Még augusztus 14-én este tíz és másnap hajnali öt óra között Kaposváron, a Csík Ferenc sétányon, a Virágfürdő felé vezető sáv jobb szélére rakott egy beton csatornafedlapot, melynek három autó is nekiment. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár viszont keletkezett.

A rendőrség kéri, akik a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni, jelentkezzenek a Kaposvári Rendőrkapitányságon (Szent Imre u. 12. fszt. 7.). Vagy telefonon a 06-82/502-700/ 25-15-ös telefonszámon vagy a 107-es segélyhívón.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Három autóban tett kárt a csatornafedlap
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!