Kék hírek, bulvár

2013.09.01. 17:02

Lábodi házaspár lopott egy nagyatádi áruházból

Egy lábodi házaspár ellopott egy kézitáskát egy nagyatádi áruházban, a rendőrök elkapták és előállították az elkövetőket.

Sonline

A Nagyatádi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás gyanúja miatt egy lábodi házaspár ellen szombaton.
– A rendelkezésre álló adatok szerint egy nagyatádi áruházában ismeretlen tettesek eltulajdonították egy helyi személy – néhány percre az üzlet egyik polcánál hagyott – kézitáskáját a benne lévő pénztárcával, okiratokkal, készpénzzel, mobiltelefonnal, kulccsal és zsebkéssel együtt – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A helyszínre érkezett rendőrök adatgyűjtést végeztek, mely során felmerült, hogy egy lábodi házaspár követhette el a lopást, ezért otthonukban házkutatást tartottak.– A rendőrök – a mobiltelefonban található SIM kártya kivételével – megtalálták és lefoglalták a lopott holmit – közölte az SMRFK. – Az 52 éves K. Lászlót és 54 esztendős feleségét elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket, továbbá kezdeményezték – gyorsított eljárás keretében – bíróság elé állításukat. A nyomozók a megtalált és lefoglalt tárgyakat visszaadták jogos tulajdonosának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!