Kék hírek, bulvár

2013.09.05. 13:28

Már boltban elkezdte inni a lopott piát a tolvaj

Egy nagyatádi áruházból kabátot és alkoholt akart ellopni egy férfi, míg egy kaposvári üzletből egy nő akart ruhát és cipőt eltulajdonítani.

Sonline

– A nagyatádi rendőrök szerdán egy helyi áruházban ellenőriztek egy 43 éves férfit, akit lopáson értek – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – Kabátot és alkoholt akart eltulajdonítani, de mielőtt távozhatott volna, az üzlet egyik dolgozója feltartóztatta. Az áruház kára részben térült meg, mivel a férfi a szeszesitalt már a boltban elkezdte inni, a kabátot azonban a rendőrök sértetlenül visszaadták az üzletvezetőnek. A Nagyatádi Rendőrkapitányság S. Zsolt ellen tulajdon elleni szabálysértés miatt indított eljárást.– A rendőrök egy kaposvári áruházban igazoltattak egy 21 éves nőt, mert onnan lopásról érkezett bejelentés – közölte az SMRFK. – Az üzletben dolgozók tetten érték O. Anitát, amint az áruház próbafülkéjében több ruháról és cipőről eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd a holmit a táskájába rejtette. Az egyenruhások a nőt előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol – szabadlábon hagyása mellett – szabálysértési értékre elkövetett lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!