Kék hírek, bulvár

2013.09.02. 12:52

Megvan a Balaton királynője és királya - fotók

Jankovich Krisztina és Koltay Adrián – leginkább e két nevet és arcot figyeljük majd a következő években, feltűnnek-e és ha igen, milyen gyakran a hazai modellszakmában. Szépség- és modellfelfedező verseny döntőjét tartották ugyanis vasárnap este a siófoki Panoráma hotelben, ahol a zsűri az említett két fiatalt sorolta az első helyre, ők kapták a Queen of Balaton, illetve a King of Balaton címet (a Balaton királynője és királya).

Fónai Imre

Komoly gondolkodású versenyzők nevezését fogadtuk el – tájékoztattak a főszervezők, Csapó Gábor és Vinkler Gábor. Internetes szavazás és szakmai zsűri juttatta az ország minden részéből nevezőket a középdöntőbe, melyet ugyancsak Siófokon tartottak, ahol 38 hölgyből és 22 fiúból válogatták ki a döntőbe kerülő 12-12 legjobbat.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szépségek
[/caption]

A modelljelöltek (azon kevés megméretés egyike volt ez, ahol a hölgypublikumnak is akadt kiket mustrálni) a vasárnapi fináléban három alkalommal vonultak fel a zsűri és a főleg hozzátartozókból, barátokból álló közönség előtt.Szépségversenyek kedvelt terepe Siófok: a Miss Alpok Adria nemzetközi megméretés Somogy megyei döntőjét is Siófokon rendezték. A zsűri azon a helybéli Béli Tímeának adta a koronát, egy éven át ő Somogy arca, valamint képviselheti megyénket a budapesti döntőn. Második a barcsi Petrinovics Petra, harmadik a siófoki Szávai Szofia lett.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Győztesek
[/caption]

Béli Tímeának egyébként nem ez volt az első sikere, többek között a siófoki pláza arcának választották tavaly; modellkedik, a Veszprémi Egyetemen pedig irodalmat és nemzetközi kapcsolatokat tanul, árulta el akkor hírportálunknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában