Kék hírek, bulvár

2013.09.19. 14:05

Segítsen a rendőröknek beazonosítani a holttestet

Egy ismeretlen férfi holttest beazonosításához kéri a Kaposvári Rendőrkapitányság a lakosság segítségét.

Sonline

– A Kaposvári Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat egy ismeretlen férfi holttestének azonosítása miatt – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A rendelkezésre álló információk alapján egy férfi még szeptember 12-én este 18 óra 53 perckor a kaposvári 48-as Ifjúság útján, a járdán összeesett és orvosi ellátásra szorult. A férfit kórházba szállították, azonban életét már nem tudták megmenteni. Tekintettel arra, hogy a férfinál személyazonosságának megállapítására alkalmas iratok nem voltak, a hatóság az állampolgárok segítségét kéri az azonosítással kapcsolatban.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ezt a kabátot viselte az elhunyt
[/caption]
A férfi körülbelül 70-80 év közötti, 163 cm magas, átlagos-vékony testalkatú, kopaszodó, ősz hajú. Középkék színű széldzsekit viselt, melynek gallérja és a mandzsettája gumírozott piros-fehér csíkozású. Piros hosszú ujjú póló, szürke szövetnadrág, fehér bőr félcipő volt rajta.Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon a Szent Imre u. 12. szám alatt, vagy telefonon a 06/82-502-700 telefonszámon, illetve a 107-es segélyhívón.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ez a nadrág volt rajta
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!