Kék hírek, bulvár

2013.11.09. 11:42

Belebukott a nagy disznólkodásba a göllei férfi

A Kaposvári Rendőrkapitányság lopás és zártörés megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a göllei M. Róbert ellen.

Sonline

– A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi bement egy göllei telephelyre és onnan két sertést lopott el, majd néhány napra rá egy újabb malacot is eltulajdonított – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A rendőrök kiderítették, a bűncselekményt a 21 éves göllei férfi követte el, valamint azt is, hogy a lopáshoz egy rendszám nélküli kocsit használt.

– M. Róbertet a rendőrök előállították az Igali Rendőrőrsre és – szabadlábon hagyása mellett – lopás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – közölte az SMRFK. – Az elkövetőnél a házkutatás során megtalálták az elvitt disznókat – feldolgozva, a fagyasztóban. Az autót a nyomozók lefoglalták és a gyanúsított felügyeletére bízták, akinek elmondták, a lefoglalás megszüntetéséig nem használhatja azt. Ennek ellenére Göllében mégis közlekedett a gépkocsival, de pechére belefutott a rendőrökbe. A férfit az egyenruhások ismét előállították és zártörés megalapozott miatt gyanúsítottként hallgatták ki.A Kaposvári Rendőrkapitányság befejezte az eljárást. A nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Kaposvári Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik