Kék hírek, bulvár

2014.02.04. 09:32

Autós üldözés Siófokon, az M7-esen fogták el az ámokfutót

Hétfőn este hiába próbáltak megállítani egy száguldozó autót Siófokon a rendőrök, a sofőr menekülőre fogta a dolgot, több piroson is áthajtott, végül a sztrádán próbált kereket oldani.

Sonline

Egy feltűnően nagy sebességgel közlekedő autóra figyeltek fel a rendőrök Siófokon hétfőn este, a rendőrök az autó után mentek és megkülönböztető fény- és hangjelzésekkel megpróbálták megállítani, de a sofőr ennek nem tett eleget, inkább még gyorsítani kezdett. Az autós több kereszteződésen is a tilosban hajtott át, s Zamárdi irányába menekült.A sofőrt már szemből is egy rendőrautó megkülönböztető jelzéssel próbálta megállítani, de a menekülő autós mégis felhajtott az M7-es autópályára, Budapest irányába. Pár perc múlva a kocsi füstölni, kipufogója szikrázni kezdett, lelassult és megállt. Az autó 21 éves siófoki vezetője és utasa gyorsan helyet cseréltek, majd a sofőr kiugrott a kocsiból és a rendőrök elől az autópálya melletti drótkerítésig menekült, arra felmászott, azonban a rendőrök utolérték és elfogták.

A sofőrről kiderült, hogy soha nem rendelkezett jogosítvánnyal; K. Arnoldot a rendőrök a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították, ellene közigazgatási és szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!