Kék hírek, bulvár

2014.02.11. 10:17

Mázsányi hal a zsákban: hálóval fogta a rapsic a fogast, fotók

A badacsonytörmeci férfi autójában több mint százhúsz kilogramm fogassüllőt találtak a rendőrök, a rapsic halászhálóval fogta a halakat...

Sonline

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság orvhalászat, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy badacsonytörmeci férfi ellen.
– A balatoni halászati őrök hétfőn délután a révfülöpi hajókikötőnél ellenőriztek egy járművezetőt, akinek a gépkocsijában négy zsák halat találtak, melyek eredetéről a férfi nem tudott elszámolni. A halőrök azonnal értesítették a vízirendőröket, akik S. Árpádot a helyszínen elfogták és előállították a Keszthelyi Vízirendészeti Rendőrőrsre, s – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Egyenként fóliába csomagolta a halakat
[/caption]
– A nyomozás adatai alapján két nap alatt (a Badacsonylábdihegy előtti vízterületen) mintegy 117 darab, összesen 122 kilogrammnyi fogassüllőt fogott ki halászhálóval – közölte az SMRFK. – A halakat megtisztította, kizsigerelte, majd egyenként fóliába csomagolta. A rendőrök a 41 éves férfinél tartott házkutatás során három darab, egyenként harminc méteres halászhálót találtak, amit a halakkal együtt lefoglaltak.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A halakat és a hálókat is lefoglalta a rendőrség
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!