Kék hírek, bulvár

2014.03.22. 07:46

Választás 2014: nem fizet matricás autósainak a JESZ-MDF?

Egy marcali autós a párt matricáját ragasztotta kocsijára, de a cserébe ígért pénzt nem kapta meg, Siófokon a Jobbik tett feljelentés egy összetört hirdetőtábla miatt. Dübörög a kampány.

K.G.

A marcali Németh János az interneten talált rá a lehetőségre: ha felmatricázza az autóját, amivel a JESZ-MDF-et népszerűsíti, készpénz üti a markát.
– Megkerestem őket, Kaposváron találkoztam három fiatal sráccal, volt köztük szimpatizáns, szervező és képviselő-jelölt – állította Németh úr. – Szerződést írtunk: ha elérem az 500 km-t, 20 ezer forintot kapok, mégpedig azonnal. Amikor teljesítettem, kértem az összeget, de nem fizettek. Elvitték a szerződésemet azzal, hogy ezt még alá kellene írnia Pesten a pártelnöknek. Azóta sem láttam a papírokat.Később hiába hívtam őket, nem vették fel, vagy csak annyit mondtak, hogy írjak e-mailt, de arra nem válaszoltak. Az autót mindennap használom, nagy anyagi kár nem ért, de becsapva érzem magamat. Telefonon megkerestük a párt sajtósát, Hollós Jánost, aki szerint a szerződésben az szerepelhetett, hogy a kampány után, májusban fizetnek. Olyanról még nem hallott, hogy valakinek elkérték, és nem adták vissza a szerződését. Azt ígérte, keres egy kompetensebb nyilatkozót, ez azonban ezmég nem történt meg.


Feljelentést tett a Jobbik


Rendőrségi feljelentést tett a Jobbik Siófokon, amiért ismeretlenek összetörték a párt képviselőjelöltjének hirdetőtábláit. Az  anyagi kár 115 ezer forint – közölte Gombai Győző, a Jobbik Somogy megyei kampányfőnöke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!