Kék hírek, bulvár

2014.04.12. 09:43

Eddig ismeretlen pszichoaktív anyagot találtak két fiatalnál

Új, eddig ismeretlen pszichoaktív anyagot találtak a rendőrök egy autóban Somogyszentpál és Kéthely között.

Sonline

– A marcali egyenruhások Somogyszentpált és Kéthelyt összekötő úton ellenőriztek egy járművet és a benne utazó személyeket – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Az autót átvizsgálták, s az utasteréből több, eddig ismeretlen pszichoaktív anyag került elő. A húszas éveikben járó marcali lakosokat a rendőrök elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A 20 éves S. Gábor Bencét és a 22 éves P. Róbert Miklóst – szabadlábon hagyásuk mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.– A kihallgatások során kiderült, kitől vásárolták az új pszichoaktív anyagot, így a nyomozók a 21 éves marcali Á. Alexet elfogták, akinek otthonában házkutatást hajtottak végre – közölte az SMRFK. – A bűncselekménnyel összefüggésbe hozható eszközöket, anyagokat megtalálták, melyeket az eljárás keretében lefoglaltak. Á. Alexet is előállították, s – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!