Kék hírek, bulvár

2014.04.16. 09:02

Kaját és bicajt lopott a két férfi

A Nagyatádi Rendőrkapitányság háromrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy kaposkeresztúri férfi ellen, valamint egy rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy nagykorpádi férfi ellen.

Sonline

– A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettesek tavaly decemberben három különböző nagykorpádi házba mentek be, s kerékpárt, élelmiszereket vittek el, a harmadik helyről azonban üres kézzel távoztak – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – Az eljárás során a nyomozók látókörébe került egy 18 éves kaposkeresztúri fiatalember, valamint társa, egy 19 éves nagykorpádi férfi. A rendőrök a két személyt a Nagyatádi Rendőrkapitányságon – szabadlábon hagyásuk mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. P. Rafael mindhárom bűncselekmény elkövetését elismerte, társa, O. Norbert csak a kerékpárlopásban vett részt. Az eltulajdonított biciklit a rendőrök megtalálták és visszaadták tulajdonosának.



A Nagyatádi Rendőrkapitányság az eljárást befejezte és a nyomozás iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Nagyatádi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!