Kék hírek, bulvár

2014.05.26. 15:10

Bunyó Balatonszárszón, lopás Tengődön

A rendőrség két ügyet – súlyos testi sértés Balatonszárszón, lopás Tengődön – is vádemelési javaslattal zárt le a napokban.

K. G.

Befejezte a nyomozást egy balatonszárszói szórakozóhelyen történt csetepaté ügyében a rendőrség. Még tavaly májusban veszett össze két férfi egy presszó teraszán. Egyikük, egy 34 éves férfi hátulról meglökte a vitapartnerét. A sértett elesett, megsérült az arcán. Az orvosszakértői vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök az eset után elfogták, és a siófoki kapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki a férfit. A balatonföldvári rendőrőrsön lezárták a nyomozást, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Siófoki Járási Ügyészségnek.



Két kaposvári férfi egy parkoló autót fosztott ki a tengődi temető mellett. A napokban befejeződött rendőrségi nyomozás szerint a 34 és a 44 éves férfi kinyitotta az őrizetlenül hagyott kocsi ajtaját, és pénzt loptak egy női táskából majdnem egy évvel ezelőtt. A tabi rendőrjárőr rövid időn belül ellenőrizte a gyanúsítottak kocsiját, így buktak le. Előállították őket a siófoki kapitányságra, majd kihallgatták őket, s szabadlábon védekezhetnek. A rendőrség befejezte a nyomozást, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Siófoki Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!