Kék hírek, bulvár

2014.05.28. 18:10

Két punk verekedett össze a belvárosban

Összeverekedtek punk fiatalok a kaposvári Fő utcán, emiatt három szirénázó rendőrautó száguldott a helyszínre szerdán délután.

K. G.

Két járőrautó a Katolikus Gimnázium bejáratánál parkolt le, némileg akadályozva a ki- és bejárást, miközben fél tucat egyenruhás szaladt a Kossuth tér felé. A két 16 évesnek kinéző, tarajos frizurájú fiatalt a Csokonai fogadó kapualjában igazoltatták. Falhoz állították őket, ki kellett pakolniuk a zsebük tartalmát. Rögtön csődület alakult ki körülöttük, a Fő utcán sétálók közül sokan megálltak és végignézték a jelenetet.A közeli kávézó alkalmazottai szerint a két fiú egymásnak esett, és az egyik leteperte a másikat. Üvöltöztek, én csak annyit láttam, tette hozzá egy mobiltelefonáló férfi. A rendőrséget egy ruhaüzlet dolgozói hívták ki, azt mondták, hogy a két fiatal előbb összeveszett, majd egymást ütötték, de a szirénázó rendőrautó láttán azonnal abbahagyták. Napok óta itt randalíroznak, és pénzt kéregetnek a járókelőktől, állította a bolt eladónője.

A fiúk egyébként rendszeresen a kaposvári Nagyboldogasszony Székesegyház mellett szoktak üldögélni egy padon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!