Kék hírek, bulvár

2014.05.15. 13:06

Niklai emberölés: vádemelési javaslat a gyilkos ellen

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatósága emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy zalakomári férfi ellen.

Sonline

Még tavaly december 22-én Niklán egy 31 éves nő bántalmazás áldozata lett. A rendőrség jelentős erők bevonásával megkezdte a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést és forró nyomon üldözték az elkövetőt. A nyomozás során kiderült, hogy a bűncselekmény elkövetésével az áldozat élettársa megalapozottan gyanúsítható. A 21 éves zalakomári H. József elmenekült a helyszínről, de még az éjszakai órákban feladta magát a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon.A férfit a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A terheltet a Kaposvári Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte, és elmeállapotának megfigyelését rendelte el. A főkapitányság az eljárást befejezte és a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészségnek.

Címkék#Nikla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!