Kék hírek, bulvár

2014.05.22. 09:44

Tolvajokat fogtak a somogyi rendőrök

Lopás miatt kell felelnie annak a férfinak, aki egy csurgónagymartoni erdőből engedély nélkül több fát is kivágott.

Sonline

– A Nagyatádi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy csurgónagymartoni férfi ellen – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető egy gazdasági társaság csurgónagymartoni erdejéből gyertyán- és tölgyfákat tulajdonított el. A csurgói rendőrök H. I. otthonában az ellopott fát megtalálták és lefoglalták, a férfit pedig – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.



– A zselickisfaludi szőlőhegyen a járőrök egy kaposvári és egy mezőcsokonyai férfit ellenőriztek – közölte az SMRFK –, akik épp egy magánterületen borostyánt szedtek és kötegeltek össze. A rendőröknek azt mondták, hogy az ingatlan tulajdonosa engedélyt adott nekik a növény begyűjtésére, rövid időn belül azonban kiderült, hogy nem mondtak igazat. Az egyenruhások a 38 éves Sz. Zoltánt és 36 éves társát, V. Dánielt a helyszínen elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A két férfi ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!