Kék hírek, bulvár

2014.05.27. 10:24

Üldözés az állomáson: padon alvó idős nőt fosztott ki a férfi

Egy huszonnégy éves székesfehérvári fiatalember a siófoki vasútállomáson ellopta egy padon alvó idős asszony táskáját.

Sonline

A Siófoki Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy székesfehérvári férfi ellen.
– A rendelkezésre álló adatok szerint tavaly augusztusban a 24 éves fiatalember a siófoki vasútállomáson egy padon alvó idős nő mellől ellopta a táskáját a benne lévő készpénzzel és személyes tárgyakkal együtt, majd a helyszínről sietve távozott – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – Egy férfi azonban észrevette és a tolvaj után futott. Utolérte az elkövetőt és elvette tőle a táskát, majd visszaadta az idős asszonynak.– A kiérkezett járőrök az állomáson várakozó egyik vonaton elkapták H. Norbertet és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, s – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki – közölte az SMRFK. – A rendőrség az eljárást befejezte és a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Siófoki Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!