Kék hírek, bulvár

2014.08.06. 16:05

Cserbenhagyás: autót rabolt és balesetet okozott a tini

Egy fiatalkorú fiút vett őrizetbe a rendőrség, aki autót rabolt, majd azzal balesetet okozott, sérült utasának pedig nem nyújtott segítséget.

K. G.

A 17 éves fiatalember és barátja még július 20-án éjszaka a barátjával szóba elegyedett egy Siófokon nyaraló fiatalemberrel. Az apartmanjához kísérték, a sértett behívta őket italozni. Az idegenek azonban kihasználták a vendéglátó figyelmetlenségét, a fiú ellopta a nyaraló udvarán parkoló személyautó indítókulcsát, majd távozott a barátjával együtt.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A tolvaj nagy gázt adott
[/caption]
Néhány perccel később a kocsi tulajdonosa arra lett figyelmes, hogy valaki megpróbálja beindítani a járművet. Kiszaladt a házból, kinyitotta a kocsi ajtaját, de beszállni már nem tudott, mert a tolvaj nagy gázt adott, és elhajtott. Az autóba kapaszkodó tulajdonost több méteren át vonszolta magával a sofőr az úton. A férfi csak könnyebb, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.A kocsi egy körforgalomból kihajtva kitört egy jelzőtáblát, ekkor az utas, vagyis a fiú barátja megsérült. Ezután a sofőr kiugrott, és elszaladt, sorsára hagyva a sérültet. A siófoki nyomozók csak augusztus 5-én fogták el a tettest, akit rablással, közúti veszélyeztetéssel, és segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítottak meg. Indítványozták előzetes letartóztatását is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!