Kék hírek, bulvár

2014.08.17. 16:02

Siófoki emberölés: őrizetben a vállalkozó gyilkosa?

A Sonline.hu információi szerint a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vett személyt a siófoki emberöléssel kapcsolatban.

Sonline

Ahogyan arról korábban beszámoltunk emberölés áldozata lett egy ismert vállalkozó Siófokon. A nyomozók azonnal megkezdték a helyszíni szemlét, adatgyűjtést, tanúkutatást az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap délutáni tájékoztatása szerint őrizetbe vettek egy személyt.Értesüléseink szerint a gyilkosság a Mogyoró utcában történt, éjszaka fél 11 tájékán, a holttestet pedig reggel fél 7-kor fedezték fel. A környékbeliek szerint a rendőrök végigjárják a családi házakat, van-e valahol biztonsági kamera, és látszik-e valami a felvételeken, ez segítheti a nyomozást.
Tudomásunkra jutott, hogy a saját övével fojtották meg a vállalkozót. A környékbeliek megdöbbentek a gyilkosság hallatán. Sokak szerint a férfinak azért kellett meghalnia, mert nagyobb összeggel ment haza, ugyanis előző este összeszedte a trafikjaiból származó bevételét.
A sonline.hu megtudta, hogy a támadás akkor történt, amikor a vállalkozó az autójával beállt a garázsba. Valaki feltehetően lesett rá, majd a megfelelőnek vélt pillanatban rárontott. Leütötte, aztán a saját övével fojtotta meg. A rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi a tettest.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!