Kék hírek, bulvár

2014.09.22. 10:03

Egy sáv nem elég: padkától padkáig cikázott a részeg a sofőr

A somogyi rendőrök két részeg sofőrt is előállítottak: egyiküket a 65-ös úton kapták el, míg a másik ittas vezetőt Siófokon ellenőrizték.

K. G.

A 65-ös főúton Som és Siófok között egy járművezető balesetveszélyesen, folyamatosan az úttest egyik szélétől a másikig cikázva közlekedett, erről kapott bejelentést egy szemtanútól vasárnap a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központja. A járőrök rövidesen Ságvár belterületén találták meg a keresett járművet, és ellenőrizték az 50 éves sofőrt. Vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott. A rendőrök a zamárdi férfit további mintavételre előállították a siófoki rendőrkapitányágra és ellene járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt eljárást indítottak, vezetői engedélyét bevonták.A segélyhívó központba még aznapeste egy másik bejelentés érkezett, miszerint Siófokon, a 7-es számú főútvonalon egy másik autós is bizonytalanul, balesetveszélyesen közlekedett. A járőrök a Wesselényi utcában állították meg, és intézkedtek az 57 éves járművezetővel szemben, akinél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az egyenruhások a helybeli férfit mintavételre előállították a rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét bevonták és ellene járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt eljárás indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!