Kék hírek, bulvár

2014.09.05. 09:46

Kilopták a gázolajat a traktorból, Füreden a vasat vitték

Többször is visszatért egy mernyei fiatalember egy telephelyre, hogy az ott tárolt mezőgazdasági gépekből gázolajat lopjon, ezért az igali rendőrőrs eljárást folytat lopás bűntett gyanúja miatt ellene.

K.G.

2014. július és szeptember közötti időben többször behatolt egy vállalkozás mernyei telepére, ahol az ott tárolt mezőgazdasági munkagépekből gázolajat lopott. A rendőrök látókörébe került a 24 éves helyi férfi, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható volt. Az egyenruhások szeptember 4-én elfogták, előállították az igali őrsre, majd szabadlábon hagyása mellett gyanúsítottként hallgatták ki.Kaposfüreden tetten értek két férfit, akik egy gazdasági társaság használaton kívüli épületéről vasat akartak lebontani és elvinni. A 33 éves és az 58 éves férfi szeptember 4-én 8 óra 40 perc körüli időben a kaposfüredi telephelyen fém tárgyakat fűrészelt le egy épületről azért, hogy azokat ellopják. Közben azonban a rendőrök tetten érték őket. A kaposvári rendőrkapitányság lopás kísérletének gyanúja miatt eljárást folytat a két helyi lakos ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!