Kék hírek, bulvár

2014.11.29. 11:12

Eltévedt az erdőben a terhes asszony, nem volt pénzük buszra

Kadarkútról gyalog indultak útnak Kőkútra, mert nem volt pénzük buszra; eltévedtek a rengetegben, a hat hónapos kismama párja végül a rendőröktől kért segítséget.

Sonline

A kadarkúti rendőrök navigálták ki telefonon az erdőből azt a férfit és terhes asszonyt, aki pénteken délután indultak gyalog útnak Kőkútra Kadarkútról. Az erdőből körülbelül fél négykor telefonáltak a rendőrőrsre, közben elmondták: a rövidebb úton igyekeztek az erdőn át, mert buszra már nem volt pénzük, csak közben eltévedtek.



A segítségükre siető rendőrök a kőkúti bekötőúton az erdő szélétől Kadarkút felé haladva megkülönböztető fény- és hangjelzések, valamint a folyamatos telefonos kapcsolat mellett 17 óra 53 perckor épségben megtalálták a párt. A férfi és a kismama orvosi ellátást nem kért, jó egészségügyi állapotban voltak, nem hűltek ki a hideg időjárás ellenére. A rendőrök végül szolgálati autójukon hazavitték a párt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!