Kék hírek, bulvár

2014.11.03. 10:40

Rátámadt az idős nőre, kitépte a kezéből a táskát

Az idős nő segítségére siető járókelők feltartóztatták a tizennyolc esztendős elkövetőt, akit őrizetbe vettek a rendőrök.

K. G.

Egy idős nőt támadott meg a 18 éves fiú Kaposváron. A Kaposvári Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt folytat eljárást a belegi fiatalember ellen. Vasárnap este egy nő kezéből kitépte a táskát a benne lévő készpénzzel, bankkártyával, okiratokkal és személyes tárgyaival, majd elmenekült. A sértett segítségére siető járókelők azonban feltartóztatták az elkövetőt, aki később átadta nekik az ellopott táskát és annak tartalmát a pénz és a dohány kivételével, melyeket azonban a helyszínre érkező rendőrök megtaláltak nála. A fiatalt előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra és – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. Indítványozták, hogy a bíróság helyezze előzetes letartóztatásba.A Nagyatádi Rendőrkapitányság szintén lopás vétség gyanúja miatt folytat eljárást: egy segesdi ház melléképületéből egy ismeretlen tűzifát lopott. A rendőrök látókörébe került a sértett szomszédja, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható volt. A 49 éves férfinél megtalálták a lopott fát, melyet a nyomozók lefoglaltak, és a tulajdonosnak visszaadtak. A tettest az egyenruhások elfogták, előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, és – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!