Kék hírek, bulvár

2015.01.02. 17:18

Teljesen megsemmisült a kétszintes vadászház a tűzben, fotók

A kétszintes, több mint kétszáz négyzetméteres rönkfából épített vadászház teljes terjedelmében égett.

Sonline - Fotók: Pulai Tamás - Tab ÖTP

Kigyulladt egy vadászház Somogymeggyesen. – Nagy erőkkel, három gépjárműfecskendővel és két vízszállítóval, vonultak a tűzoltók Tabról, Siófokról és Kaposvárról a tűz megfékezésére – tájékoztatott Bázelné Mihályka Szabina, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes sajtószóvivője. – Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A kétszintes, több mint kétszáz négyzetméteres rönkfából épített, cserépfedéses épület tüzének elfojtásán tizennyolc tűzoltó dolgozott, majd másfél óra alatt sikerült megfékezniük a lángokat. A tűzoltók munkáját nehezítette, hogy az oltáshoz szükséges vízmennyiséget a szomszédos településről szállították a vízszállító járművekkel.
[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Tizennyolc tűzoltó küzdött a lángokkal - Fotók: Pulai Tamás, Tab ÖTP
[/caption]
– Átszakadt az épület tetősíkja, majd az épület szinte teljesen megsemmisült – tette hozzá a szóvivő. – Az eset során személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezésének okát vizsgálják.



[caption id="" align="aligncenter" width="430"] A tűz keletkezésének okát vizsgálják - Fotók: Pulai Tamás, Tab ÖTP
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!