Kék hírek, bulvár

2015.02.13. 09:22

Fegyvert találtak egy sávolyi autósnál egy igazoltatáskor

A marcali rendőrkapitányságon lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított eljárást egy sávolyi lakos ellen, mert egy pisztolyt találtak nála. A balatonkeresztúri rendőrök Szegerdő külterületén ellenőriztek egy személyautót, és annak három utasát.

K.G.

A kocsi átvizsgálásakor a bal első ülés alatt egy maroklőfegyvert és lőszereket találtak elrejtve. Az utasok közül senki sem rendelkezett a fegyver tartásához szükséges engedéllyel, és azt is tagadták, hogy tudtak volna az elrejtett fegyverről. A járőrök mindhármukat elfogták és előállították a marcali kapitányságra.



Az igazságügyi fegyverszakértő szakvéleménye alapján a fegyver éles lőfegyvernek, a lőszerek pedig éles lőszernek minősülnek. A nyomozók a két nőt tanúként, míg a férfit, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését, gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!