Kék hírek, bulvár

2015.02.10. 07:39

Megverték Szita Bence gyilkosát a börtönben

Szita Bence egyik gyilkosát egy rabtársa támadta meg, kiverte a négyszeresen minősített emberölés miatt tényleges életfogytiglani fegyházra ítélt férfi fogait.

A. V.

Több foga bánta Bogdán Józsefnek a kötelező sétát a sopronkőhidai fegyház udvarán. A 11 évesen megölt Szita Bence egyik gyilkosát egy rabtársa támadta meg, aki kiverte a négyszeresen minősített emberölés miatt tavaly februárban tényleges életfogytiglani fegyházra ítélt hatvanéves férfi fogait. Bogdánra börtönbe kerülése óta vadásznak elítélttársai, a rácsokon túli hierarchiában a gyerekgyilkosok a legmegvetettebbek közé tartoznak. A férfit a különleges biztonsági körletben őrzik, ám a kötelező sétán találkozhat más rabokkal – ennek látta kárát a napokban.



Nem ez volt az első eset, hogy társai megtámadták a brutális gyilkost: másfél éve zárkájában rontottak rá többen is, akkor a bordája tört el, emellett napi rendszerességgel különféle megaláztatásokat is kitalálnak számára a börtönlakók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!