Kék hírek, bulvár

2015.06.03. 10:32

Este érkezett: elverte a házaspárt a hívatlan vendég

A Böhönyei Rendőrőrs súlyos testi sértés bűntett kísérlet, zaklatás vétség, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat egy nemesvidi lakos ellen.

Sonline

A rendőrségtől kapott információk szerint a 48 éves K. R. bement egy nemesvidi ház udvarába kedd este, s korábbi nézeteltérésük miatt szóváltásba keveredett az ott élőkkel. A férfit többször megrúgta, ököllel és egy seprűnyéllel megütötte, feleségének pedig a haját tépte és őt is többször megütötte. Ezt követően a házaspárt megfenyegette, hogy az éjszaka rájuk gyújtja a házat.



A bántalmazás következtében a sértetteknek – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseik keletkeztek. A körzeti megbízottak K. R.-t elfogták és előállították a rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!