Kék hírek, bulvár

2015.06.13. 10:04

Gyűjtés helyett tarolás: tíz köb fát lopott el a két férfi

A tabi rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást egy nő és két bedegkéri férfi ellen.

Sonline

. A rendőrségi adatok alapján egy 39 éves nő megbízott egy 40 és egy 34 esztendős férfit, hogy egy bedegkéri erdős területről vágják ki és szállítsák el az ott található akácfákat. A nő annak ellenére adta ki a megbízást, hogy a tulajdonos az engedélyt kifejezetten az elhalt fák összegyűjtésére, és nem a kivágásukra adta meg. A férfiak a kivágott fát éppen az egyikük lakásánál pakolták le, amikor a rendőrök tetten érték őket.



Az egyenruhások a 40 éves K. Zoltán Ferencet és a 34 éves K. Norbertet elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, majd a későbbiekben a 39 éves Cs. Krisztinát is gyanúsítottként hallgatták ki. A beszerzett szakértői vélemény alapján a férfiak 59 darab akác, egy darab gyümölcs és nyolc darab fekete bodzafát vágtak ki és tulajdonítottak el több, mint 10 köbméter mennyiségben. A rendőrök a kitermelt és hazaszállított fa egy részét az eljárás keretében lefoglalták. A gyanúsítottak az eljárás során szabadlábon védekezhettek.
A Tabi Rendőrőrs a nyomozást a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Siófoki Járási Ügyészségnek.

Címkék#Bedegkér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!