Kék hírek, bulvár

2015.08.05. 09:48

A hajánál fogva rángatta ki az iskolapadból a lányt a nő

Az anya a gyermekét ért sérelmek miatt esett neki egy tizennégy éves lánynak (tanítási időben) a pusztakovácsi iskolában.

K. G.

A Marcali Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt állított bíróság elé egy verekedő anyát, aki még 2015 áprilisában tanítási időben megjelent a pusztakovácsi általános iskolában azért, mert úgy ítélte meg, hogy az előző nap a gyermekét ért sérelmet az iskolában nem megfelelően kezelték. Az indulatos szülő az igazgató által adott tájékoztatással nem elégedett meg, ezért a gyermekének sérelmet okozó diák testvérére támadt.A 14 éves sértett lány az iskolapadban ült, az anya őt a hajánál fogva a földre rántotta, majd pedig a földön fekvő lányt többször a mellkasán megütötte és megrúgta. A haját is tépte és ezzel akkor sem hagyott fel, amikor az igazgató megkísérelte őt a gyermektől eltávolítani. A bántalmazott kiskorú nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett. A vádlottat a Marcali Járásbíróság jogerősen két évre próbára bocsátotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!