Kék hírek, bulvár

2015.08.07. 15:10

Kigyulladt egy busz az M7-es autópályán, fotó

Huszonnyolc gyermek, valamint három felnőtt utazott azon a buszon, mely kigyulladt az M7-es autópályán.

Sonline

– A busz kipufogója melletti szigetelés égett – tájékoztatott a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. – Az eset az M7-es autópálya 90-es kilométerszelvényénél (pénteken) történt. A lángokat a busz vezetője egy porral oltóval eloltotta. A siófoki hivatásos tűzoltók visszahűtötték az átforrósodott alkatrészeket és áramtalanították a járművet.– A buszon utazó huszonnyolc gyermek és három felnőtt a csomagok átrakodása után mentesítő busszal utazott tovább úti célja felé – közölte a katasztrófavédelem. – A meghibásodott busz oly mértékben károsodott, hogy kamionmentő szállította el az autópályáról.

Lángolt az avar

Lángra kapott az avar az M7-es autópálya mentén Balatonvilágos térségében, a Nagykanizsa felé vezető oldalon. Vágástéri hulladékot égettek a sztráda közelében lévő faiskolánál, ám a tűz átterjedt a faiskola és az autópálya közötti üres területre, ahol körülbelül 500 négyzetméteren égett a gaz és az avar. A siófoki hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel vonultak a helyszínre, hogy megfékezzék a lángokat. Az egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal rövid időn belül körülhatárolták, majd eloltották a tüzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!