Kék hírek, bulvár

2015.08.06. 13:55

Megszólalt a gólyatábori erőszakoló

A kaposvári börtönben adott interjút a fonyódligeti gólyatábori nemi erőszakért elítélt férfi a TV2-nek, de a nevét és arcképét továbbra sem vállalta.

K. G./TV2

Az ügyről, amelyről a Sonline.hu számolt be először, érdemben nem tudhattunk meg semmi újat, mert az interjút engedélyező bíróság megtiltotta neki, hogy erről beszéljen. Hasonló indokkal a bíróság a sértett személyiségi jogi védelmében rendelt el zárt tárgyalást is az ítélethozatalig. Az ítélet szerint  K.S. Szilárd az ELTE gólyatáborában megerőszakolta az elsőéves diáklányt, aki a hvg.hu-nak korábban elmondta, hogy attól félt, hogy a tettes, aki közben több mint 500 fotót készített az aktusról, végül megfojtja és elássa.A 39 éves férfi az interjúban azt bizonygatta, hogy az ő értelmezésében nem történt erőszak, szerinte ugyanis csak azt lehet annak minősíteni, amikor a sértett nem egyezik bele a történtekbe. Ennél sokkal durvább dolgok történnek a gólyabálokon, csak azok nem kerülnek napvilágra – nyilatkozta a Tényeknek. Amikor megkérdezték, hogy mire gondol, azt válaszolta, hogy nem beszélhet, mert azoknak ártana, akik munkát adtak neki. Fotósként dolgozott ugyanis a hallgatói önkormányzatok szervezte gólyatáborokban. Amikor azt is megkérdezték tőle, a 90-es években miért ült nemi erőszakért, azt felelte, hogy erről sem beszélhet, mert ez is a mostani ügy része.

K. S. Szilárdot júniusban első fokon 7 és fél év börtönre ítélte szexuális erőszak miatt a Fonyódi Járásbíróság, a jogerős másodfokú ítélete ősszel várható a Kaposvári Törvényszéken.

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!