Kék hírek, bulvár

2015.08.10. 09:28

Tinik akcióban Siófokon: két 16 éves fosztott ki egy alvó embert

Egy tizenéves pár gyanús viselkedésére figyeltek fel civil ruhás rendőrök Siófokon vasárnap éjszaka. Kiderült, a lány és a fiú egy alvó ember pénzét és telefonját vette el.

Sonline

A Siófoki Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat kifosztás gyanúja miatt két 16 éves székesfehérvári fiatal ellen. Vasárnap éjszaka egy fiatal párra lettek figyelmesek civil ruhás rendőrök a városban, a tinik meglehetősen gyanúsan viselkedtek: láthatóan ittas állapotban lévő emberek mellé ültek le a padra, illetve a parkban alvókat figyelték, igyekeztek közelükbe kerülni.Az idő közben értesített járőrök a sétányon igazoltatták és ellenőrizték a fiatalokat, akik a náluk lévő nagyobb összegű készpénz, valamin több mobiltelefon eredetéről hitelt érdemlően nem tudtak nyilatkozni. Később kiderült, az egyik mobiltelefont és a készpénzt az éjszaka egy padon alvó férfi zsebéből lopták el. A 16 éves fiút és a lányt a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. A fiatalembert kihallgatását követően őrizetbe vették, párja az eljárás során szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!