Kék hírek, bulvár

2016.03.25. 08:48

Bírság helyett börtön - nem fizettek, rács mögé kerültek

Bírság meg nem fizetése miatt került a kaposvári megyei börtönbe négy somogyi férfi, mindnyájukat körözte a rendőrség.

Sonline

A barcsi körzeti megbízottak Istvándiban fogtak el egy helyi személyt. A 33 éves férfit a Barcsi Rendőrkapitányság bírság meg nem fizetése miatt körözte. A rendőrök P. Tibort előállították a rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.
A lengyeltóti rendőrök a település belterületén igazoltattak egy 21 éves helyi férfit, aki ellen a Fonyódi Rendőrkapitányság bírság meg nem fizetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. P. Krisztofert elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd a kaposvári megyei börtönbe vitték.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai két körözött személlyel szemben intézkedtek. A 25 éves B. Balázst és a 26 esztendős B. Györgyöt Somogyszentpálon fogták el. Mindkettőjük ellen bírság meg nem fizetése miatt volt érvényben elfogatóparancs, ezért őket (is) a bv-intézetbe vitték.



A kaposvári körzeti megbízottak a város belterületén ellenőriztek egy 24 éves helyi férfit, akiről kiderült, hogy lopás, valamint garázdaság vétség elkövetése miatt a Kaposvári Törvényszék elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök B. Zsoltot elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!