Kék hírek, bulvár

2016.03.24. 09:59

Körözötteket fogtak a rendőrök

Elfogatóparancs volt érvényben egy harminchét éves barcsi férfi ellen, akit Háromfán ellenőriztek a körzeti megbízottak.

Sonline

A barcsi körzeti megbízottak Háromfán ellenőriztek egy 37 éves helyi lakost szerdán. Kiderült, hogy a férfi ellen gazdasági adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása bűntett elkövetése miatt a Győri Törvényszék és a Győri Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.
A rendőrök N. Sándort elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy pálmajori ingatlannál elfogták R. Istvánt. A 28 éves patosfai férfit a Barcsi Rendőrkapitányság bírság meg nem fizetése miatt körözte. A rendőrök a férfit előállították a főkapitányságra, majd a kaposvári börtönbe vitték.



A böhönyei járőr a mezőőrrel teljesített szolgálatot, amikor Mesztegnyőn falopáson értek egy helyi férfit. Az egyenruhások a 34 éves P. Ferencet elfogták és előállították a Böhönyei Rendőrőrsre, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!