Kék hírek, bulvár

2016.04.25. 18:15

Gumicsónakban fogtak el egy algír menekültet Barcsnál

A megszokott útvonalhoz képest éppen fordítva közlekedett egy menekült, akit a barcsi rendőrök fogtak el a Dráván.

Sonline

Elkészült a menekültválság eddigi barcsi mérlege, a városi kapitányság vezetője többek között az elmúlt év határőrizeti eseményeiről tájékoztatta a barcsi képviselő-testület tagjait. Barcsnál eddig 12 998 személyt fogadtak – mondta el Györkös Balázs rendőr alezredes aki rámutatott: sikerült a pengés drótkerítés kifeszítésekor elérni, hogy Barcsnál a Dráva partján ne épüljön műszaki határzár, hiszen akkor sem a szabad strandot, sem a kikötőt nem lehetett volna használni az idegenforgalmi szezonban.



Elhangzott: a megszokott útvonalhoz képest éppen fordítva közlekedett egy menekült, akit a barcsi rendőrök fogtak el a Dráván. Az algír állampolgár Csehországból indult visszafelé Szlovénián át, majd a horvátok fogták el a Dráván, de tőlük is megszökött. A barcsi rendőrök egy kis gumicsónakban akadtak rá. Kiderült: a férfi úticélja Románia volt, oda igyekezett munkát vállalni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!