Kék hírek, bulvár

2016.08.28. 11:35

A zamárdi buli bejáratánál adták, vették a cuccot - videó

A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik kábítószergyanús anyag eladását és vételét bonyolították le egy zamárdi rendezvény bejáratánál.

Sonline

– Zamárdiban a rendőrök igazoltattak egy kiskunhalasi személyt, aki az egyik helyi rendezvény beléptető rendszerénél kábítószergyanús anyagot vásárolt egy másik személytől – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A ruházatátvizsgálás során a férfi nadrágjának zsebében, egy tasakban, hét darab – kábítószergyanús anyagból készült – tablettát találtak. A másik férfinál pedig tíz tablettát találtak, s a házkutatás során további kábítószergyanús tabletta került elő.

– A siófoki rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra a két férfit, ahol az elvégzett kábítószer gyorsteszt mindkettőjüknél pozitív eredményt mutatott – közölte az SMRFK. – A rendőrök a kiskunhalasi, 32 éves T.B. Tamást kábítószer birtoklása vétség, a badacsonytomaji, 30 éves K. Károlyt szintén kábítószer birtoklása vétség, s kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Ezek is érdekelhetik