Kék hírek, bulvár

2017.01.08. 08:59

Szolgálnak és védenek: rendőrök vitték haza az átfázott nőt

Somogyszentpál polgármestere egy fűtött szobát, tisztálkodási lehetőséggel, valamint meleg ételt és italt is biztosított az asszonynak.

Sonline

– A Balatonkeresztúri Rendőrőrs egyenruhásai Somogyszentpálon láttak el szolgálatot – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – Az egyik utcában egy asszonyra figyeltek fel, aki nehezen mozogott. A rendőrök megszólították a nőt, aki elmondta, hogy a boltból tart hazafelé, nagyon fázik, és emiatt nehezére esik a járás is. Tóth Szabolcs törzsőrmester és Fehér Tamás főtörzsőrmester felajánlotta neki, hogy haza viszik.



– Mivel rokona, hozzátartozója nincs, aki gondoskodni tudna róla, ezért a rendőrök felvették a kapcsolatot a település polgármesterével, aki egy az önkormányzat által működtetett épületben egy fűtött szobát, tisztálkodási lehetőséggel, valamint meleg ételt és italt is biztosított az asszonynak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!