Kék hírek, bulvár

2017.02.20. 18:52

Az éj leple alatt szúrták ki a gyanús autót a rendőrök - fotó

A Siófoki Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy cserszegtomaji és négy inkei férfi ellen.

Sonline

– A balatonföldvári rendőrök a Bálványos térségében található (az autópálya felett átívelő) vadátjáró környékén ellenőriztek egy autót és annak vezetőjét vasárnap éjszaka – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A jármű csomagterében tizenegy különböző méretű, kifejlett gímszarvas – hullajtott – agancsát találták meg. A sofőr nem tudott elszámolni a trófeákkal, engedélye pedig nem volt, így bűncselekmény gyanúja miatt előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra.



– Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a 40 éves cserszegtomaji férfi négy inkei személyt vitt Bálványos, Kőröshegy és Kereki külterületére, ahol egy cég tulajdonában lévő vadászterületen összegyűjtötték az elhullajtott agancsokat. A rendőrök az autóban és a házkutatások során talált agancsokat lefoglalták. A nyomozók H. Pétert és inkei tásait – szabadlábon hagyásuk mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!