Kék hírek, bulvár

2017.03.12. 10:00

Autót vett a szüleitől lopott pénzből, de hitelre és kurvára is jutott belőle

Egy 22 éves kaposvári férfi saját szüleitől lopott el milliókat, a gyanú szerint öt, állítólagos barát is segített neki. A pénzből egy lakás törlesztőit fizette, de autót is vett, ha már volt miből.

Sonline



Szombaton fogták el a rendőrök azt a kaposvári férfit, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy nagyobb mennyiségű, közel 25 millió forintnyi készpénzt tulajdonított el szülei pusztaszemesi házának garázsából. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a fiatalember nem egyedül lopott, öt társa besegített a kivitelezésbe, vagy legalább a pénz elköltésébe. 

 

A férfi az év elején ismerkedett meg friss barátaival, akik a kapcsolat révén tudomást szereztek arról, hogy nagyobb mennyiségű készpénz van családjának otthonában.



Először csak segítettek neki albérletet keresni, valamint felbujtóként és tettestársként a későbbiekben támogatták a lopásban is. A rendőrök öt embert – M. Ferenc, kaposvári, P. Mercédesz gerdei (Baranya megye), illetve a V. Patrik, V. Csaba és Sz. Tamás pusztaszemesi lakosokat – vettek őrizetbe és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuknak indítványozására. Egyikőjük, bábonymegyeri P. Albert az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A megvett autó, fotó: police.hu
[/caption]

Az ellopott, közel 25 millió forintból a gyanúsítottak lakásrészletet fizettek be, vettek egy személyautót.

Napi szükségleteikhez ételt, italt is vásároltak, továbbá szobákat béreltek egy panzióban, valamint egy nővel, anyagi ellenszolgáltatás ellenében szexuális kapcsolatot létesítettek. A házkutatások során az ellopott készpénz egy részét megtalálták és több olyan tárgyat is lefoglaltak, amelyeket a gyanúsítottak a pénzből vásároltak.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Rejtekhely
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!