Kék hírek, bulvár

2017.03.16. 16:31

Az inkei dohánybolt bánta, hogy B. György lekéste a buszt

Egy téglával zúzta be a kirakatot, bemászott, cigit lopott, majd, mielőtt hazagyalogolt volna Nagykanizsára, a biztonság kedvéért tönkrevágta a pénztárgépet.

Sonline

A 39 esztendős B. Györgynek nem volt szerencsés napja hétfőn, elmondása szerint este Nagykanizsára tartott, ám Inkén lekéste a buszt, s a cigije is elfogyott. Ezért úgy gondolta, szerez valahonnan, s nem gátolja meg az sem, hogy már zárva van a nemzeti dohánybolt. Egy téglával betörte az üzlet bejárati ajtajának üvegét, majd az üveg nélküli részen bemászott. A boltból dohányárut lopott, valamint a pultról a már használt téglával leverte a pénztárgépet, ezáltal az működésképtelenné vált. A cigit pulóvere és nadrágja zsebébe, valamint a két rajta lévő zokniba rejtette, majd nemes egyszerűséggel hazagyalogolt Nagykanizsára.A nyomozók 24 órán belül azonosították, majd a zalai városban el is fogták. Már Nagyatádon gyanúsítottként hallgatták ki, csütörtökön már a Nagyatádi Járásbíróság gyorsított eljárás során ítéletet hozott ellen a lopás miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!